高考题型雏练（六） 1、 You can find hundreds of free comedy movies online, saving you money,as well as the trouble of going out to rent a DVD or visit a movie theater. Hulu s Free Comedy Movies Hulu has the best selection of free comedy movies that you can watch online right now.You can look through newly added comedies or the most popular ones from today. thisweek, this month, or all time. Hulu also has a huge collection of funny free Iv shows and movies available but you l have to watch advertisements placed like commercials throughout the shows or movies you are viewing. Free Comedies at Popcornflix Popcomflix is a legal website where you can watch full-length streaming movies in both the U. S and Canada. You ll see a lot of actors and actresses you ll recognize here in some movies you ve heard of and some you haven t. You don t need to register.so you ll be enjoying your chosen movie or TV show in seconds. However, this video streaming service is ad-supported, so you will have to sit through a few commercial breaks during your movie. Free Comedy Movies at Tubi TV.Thousands of free movies and FV shows are available through Tubi TV, and they can be viewed on a number of mobile devices in addition to a computer. There s also a whole section at Tubi TV that s just for comedy videos. Some movies require you to log in (进入) to view them, but registration is free and only takes a few moments. Classic Cinema Online s Comedies,Dozens of free classic comedies are available from Classic Cinema Online. What really makes Classic Cinema unique (独特的）from the rest is its rather large selection of silent films. While here s only a large handful of movies at Classic Cinema Online, if you love classic and silent movies, you rei to check it out. 1.What does Hulu s Free Comedy Movies offer apart from free comedy movies? A. Free-books. B Funny free TV shows C.Science fiction D. Action movies. 2.What can we learn about Free Comedies at Popcornflix? A.No registration is required B.Its movies are all popular C.It has a whole section of comedy videos. D Its movies can be watched anywhere. a 3. Where can people watch movies and TV shows using their mobile devices? A. Hulu s Free Comedy Movies B Free Comedies at Popcomflix. C Classic Cinema Onlines Comedies D. Free Comedy Movies at Tubi TV 4. What makes Classic Cinema Onlines Comedies distinguished from the rest? A. Dozens of free classic comedies. B. A large selection of silent films C Rather fine video quality. D. The best selection of movies 2、 At the beginning of my 8：00 a. m. class one Monday at UNLV, I cheerfully asked my students how their weekend had been. One young man said that his weekend had not been very good. The young man then began to ask me why I always seemed to be so cheerful. His question reminded me of something I d read somewhere before: “Every morning when you get up, you have a choice about how you want to approach life that day.” I said to the young man，“I choose to be cheerful.” “Let me give you an example，”I continued. “Besides teaching here at UNLV, I also teach out at the community college in Henderson, about seventeen miles down the freeway from where I live. One day a few weeks ago I drove to Henderson. I left the freeway and turned onto College Drive. But just then my car died. I tried to start it again, but the engine wouldn t turn over. So I put my flashers on, took my books, and marched down the road to the college.” As soon as I got there, I called AAA(美协会) and asked them to send a tow truck(拖车). The secretary in the Provost s office asked me what had happened. ‘This is my lucky day，’I replied, smiling. “Your car breaks down and today is your lucky day？’She was puzzled. ‘What do you mean？’” “‘I live seventeen miles from here.’ I replied. ‘My car could have broken down anywhere along the freeway. It didn’t. Instead, it broke down in the perfect place: off the freeway, within walking distance of here. I m still able to teach my class, and I ve been able to arrange for the tow truck to meet me after class. If my car was meant to break down today, it couldn t have been arranged in a more convenient fashion.’” 1．According to the passage, if one wants to be cheerful he should________. A．have a good time every day B．be interested in his job C．earn a lot of money by working hard D．choose to be cheerful every day 2．The underlined phrase “turn over” means________. A．roll back B．start to work C．stop suddenly D．move around 3．Which of the following is TRUE according to the passage? A．The author taught not only at UNLV but also at a community college. B．That was the author s lucky day because she liked walking. C．The author hoped that the car would break down often. D．The young man was not cheerful because he was poor at his lessons. 4．What would probably happen after the author told her story? A．The students would ask her to tell another story. B．The students would still wonder how to be cheerful. C．The students would be touched and try to be cheerful. D．The students would doubt whether the story was true. 3、 More than nine out of 10 young people expose themselves to the blue light from smartphones before bed, causing problems with sleep. A new survey also shows more than 28 million people in the UK regularly get no more than seven hours sleep a night. Prof Richard Wiseman, who commissioned the YouGov poll described the findings as “extremely worrying“. Of the 2,149 adults questioned, 78% said they used electronic devices before going to bed. This rose to 91% among the 18 to 24-year-olds questioned in the survey. Getting less than seven hours sleep a night is below the recommended guidelines, and is associated with a range of problems, including an increased risk of weight gain, heart attacks, diabetes and cancer. “The blue light from these devices suppresses(压制)the production of the sleep-inducing hormone melatonin, so it s important to avoid them before bed time,“ said Prof Richard Wiseman, from the University of Hertfordshire. Everyone needs different amounts of sleep, but adults are generally thought to require a minimum of seven to eight hours a night. Teenagers are recommended to get more, about nine hours. The proportion(比例)of people thought to be getting too little sleep had risen by a fifth since a “bedroom poll“ conducted last year by the National Sleep Foundation. Last week revealed opticians were warning that overuse of smartphones may be increasing people s risk of eye damage. Optician Andy Hepworth said: “Blue violet light is potentially harmful to the back of your eyes. “So over a long period of time it can damage your eyes. When you re looking at a smart phone, the light peaking out of that is blue violet. The news came as a survey of 2,000 people suggests under-25s check their phones 32 times a day. 1.The purpose of the passage is to ______. A.stress that people don’t use smartphones. B.remind people of enough sleep. C.ask people not sleep too much. D.tell people not to use smartphoness before bed 2.Which of the following statements is TURE according to the passage? A.According to a new survey, more than 28 million people in the UK get more than seven hours sleep a night. B.More than 90% young people expose themselves to the blue light from smartphones before bed. C.Of the 2,149 adults questioned, 91% said they used electronic devices before going to bed. D.The news came as a survey of 2,000 people suggests under-25s check their phones 30 times a day. 3.According to what Andy Hepworth said, overuse of smartphones may be increasing people s risk of __________. A.weight gain B.cancer C.eye damage D.heart attacks 4.Teenagers are generally thought to get sleep of _________ a night. A.about 9 hours B.7-8 hours C.less than 7 hours D.more than 10 hours 4、Many of us have read stories or seen films about space creatures. They come to the Earth in spaceships that look like flying saucers. These space-creatures do not look like human beings at all，but they are usually very intelligent(聪明)．In one film，they were tiny little men with large heads. When they landed on the Earth，they knew exactly what to do. They went straight to the President s palace and made him their prisoner! The stories about space creatures are，of course，not true. Space-creatures exist only in story books and films，just like giants and fairies. But many scientists are asking this question—“Is there life on other planets？”There are millions of planets in the universe，and the Earth is just one of them. Could there be living things on other planets? Many people believe that the other planets in the universe are most suitable for living things. Are scientists sure that there is no life on other planets? At this stage we still cannot be sure. All the planets，except the moon and Mars，are so far away that it will take hundreds of years for our spaceships to reach them. 1．The BEST title for the passage is“________”． A．Scientific Wonders—Space-creaturesB．Is There Life on Other Planets? C．Are Scientists Sure?D．Stories about Space-creatures 2．Which of the following statements is NOT true according to the passage? A．The stories about space-creatures are true. B．Space-creatures are in stories. C．Space-creatures are in films. D．Many scientists are asking if there is life on other planets. 3．In the passage “straight” means________. A．upright B．level C．directly D．honest 5、根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 Do you know how to pick a good book you’ll really like? Here are some tips. ①__________. Reading on your own isn’t like reading for school. You can pick something that you love to read, not for school. They can be ancient martial (武术) arts, computers, or fashion design. You name it, there are books about it. What’s Your Type? ②__________. Fiction books, like novels, can transport you to another world or help you imagine something beyond your own experience. Nonfiction books give you the who, what, when, and why of something. They tell stories using facts — but that doesn’t mean they’re boring. Many of them read like novels from start to finish. Read the description. The reviews and quotes on the back and inside covers of many books give you an idea of what the book is about. They can also help you pick future books, too. If you find a book you really like, take a minute to read the quotes and see which authors praised the book. ③__________. Find a Family Favorite. Which book did your mother love best when she was at your age?④__________. Find out and give them a read — then you can share your thoughts about the book. Finally, you’ll probably enjoy what you’re reading a lot more if you find a quiet place and make time for the book. ⑤__________. You can put on some good music, get yourself some tea and let yourself be carried away by the book. You’ll see that time does fly when you’re reading something you love! A. How about your brothers and sisters? B. Often, they’ll have similar styles and you might find books you like by those authors, too. C. Read for School. D. Most reading is best enjoyed when you can concentrate (全神贯注) on it. E. Do you prefer fiction or nonfiction (or both)? F. Nonfiction books are always more popular. G. Start with Your Interest. 6、阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。 Imagine spending 1,182 hours working hard and receiving no encouraging words. This was the situation I found myself in as I 1 a new swim team with a Russian coach. As a long-time swimmer, I was used to receiving plentiful praises and 2 speeches from my coaches. 3 ;after practicing for a few weeks, I noticed I did not hear any 4 like “you’re almost there”, “congratulations”, or “you’re doing great” that 5 me through those hard practice. I received scoffs(嘲笑)when I was expecting 6 and praises. To me, Vladimir seemed like a 7 man.” As I was trying to understand him through his heavy accent, I realized that Vladimir had been trained and 8 by the culture in Russia and that led to his different coaching style and unusually high 9 . He spent over 1, 182 hours 10 , receiving no praises and was simply expected to 11 . This method of coaching that seemed so foreign to me was from what he 12 , leaving home at the age of twelve, and eventually winning an Olympic medal. I began to appreciate his 13 to give out praises. He had a much different idea on how best to coach and motivate swimmers. He did not feel the 14 to say compliments, since he believed one should be 15 without these praises. It was the fact that he was so different from my previous coaches that made him 16 . He forced me to really think about why I was swimming. I learned to swim not for 17 but to find the motivation. It became clear to me that the 18 of experiencing various coaching styles is that each one can bring out the best in me if I learn from these 19 . Various training styles may be 20 to me at the start but can help me grow in many ways. 1.A.founded B.joined C.interviewed D.trained 2.A.typical B.practical C.positive D.polite 3.A.Therefore B.Otherwise C.Moreover D.However 4.A.whistles B.words C.jokes D.news 5.A.helped B.followed C.forced D.checked 6.A.promises B.instructions C.smiles D. surprises 7.A.funny B.cold C.poor D.brave 8.A.replaced B.judged C.frightened D.influenced 9.A.profits B.evaluations C.expectations D.scores 10.A.thinking B.dreaming C.seeking D.swimming 11.A.perform B.fail C.listen D.remember 12.A.went through B.gave up C.carried out D.kept on 13.A.proposal B.removal C.refusal D.approval 14.A.possibility B.need C.duty D.right 15.A.advised B.ignored C.accepted D.encouraged 16.A.valuable B.effective C.reasonable D.creative 17.A.fame B.prize C.praise D.power 18.A.pleasure B.risk C.chance D.benefit 19.A.differences B.lessons C.mistakes D.stories 20.A.similar B.uncomfortable C.important D.impossible 7、阅读下面材料，在空白处填入适当的内容（不多于3个单词）或括号内单词的正确形式。 Madame Curie is a French professor of physics. She was born in Poland in 1867. When she was young, she became______1_ ( interest) in physics. At that time women were not admitted to universities in Poland, so she was determined__2__ ( go) to Paris University and study there. ___3___ she was studying in Paris, she lived __4____ very poor life. __5____, she worked very hard and succeeded in__6___ (take) a first class degree in physics two years after arriving in Paris. In 1895, she__7____ (marry) Pierre Curie, a very bright scientist, and then they worked together on the research into radioactive matter. They discovered two ___8_____(kind) of radioactive matters—Polunium and Radium. In 1904 she and ____9____ husband received the Nobel Prize for Physics. In 1906 Pierre died. Marie was __10___ (deep) shocked by Pierre s death but determined to go on working. She received a second Nobel Prize for chemistry in 1911. So he became the first scientist in the world to win two Nobel Prizes. 8、假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。作文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加：在缺词处加一个漏子符号（∧）并在其下面写出该加的词。 删除：在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意： 1.每处错误及其修改均仅限一词； 2.只允许修改10处,多者（从第11处起）不计分。 Jack was walking in the forest near his village while he smelled smoke and saw a fire that was out of the control. Many trees have already been burned. He looked at the black ground and saw a green snake, that was under a large tree. He knew the snake was in danger. He lifted up the falling tree, put the snake into a bag and ran back to his village. He showed his mother the beautiful snake and begged her to let him keeping it. His mother agreed. He then fed the snake on mice and gave them a large area in their yard to live. The snake lived a very comfortably life. He also invited one of his best friend to feed it. Both of them liked the snake very much. 9、某国中学生友好访问团计划参观完合肥九中后到逍遥津公园(The Xiaoyaojin Park)自由活动,该团领队 Mrs Logan 正在考虑是否安排这项行程。假如你是李华,学校委托你就此事向 Mrs Logan 写一份报告,以供她参考。 要求: 1.从好的方面和不好的方面介绍逍遥津公园; 2.就这项安排,明确你的建议(去还是不去?)。 注意: 报告须语言通顺,表达连贯。 字数 100 左右(开头已给出,字数不计在内)。 参考词汇:娱乐设施 recreational facilities,水族馆 aquarium To:Mrs Logan From:Li Hua Date:22nd April,2019 Subject: The Xiaoyaojing Park ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 答案 1、答案：1.B; 2.A; 3.D; 4.B 2、答案：1.D; 2.B; 3.A; 4.C 3、答案：1.D; 2.B; 3.C; 4.A 解析：略 1.本文是一篇科普说明文。研究表明,睡前使用智能手机将导致睡眠问题。 本题为写作意图题。根据第一段的第一句可知,超过90%的年轻人会在睡前玩智能手机,因此导致睡眠问题;据此可以判断,本文旨在告诉人们不要在睡前玩智能手机,故D项正确。 2.细节理解题。根据第一段的第一句可知,超过90% 的年轻人会在睡前玩智能手机,故B项正确;根据第一段的第二句可知,这些人每晚的睡眠时间不超过7个小时,故A项错误;根据第一段的倒数第二句可知,这些人中的78%说他们在睡前使用电子设备,故C项错误;根据文章的最后一句可知,这些人每天检査智能手机32次而不是30次,故D项错误。 3.细节理解题。根据最后一段的第一、二句可知,安迪? 赫普沃思认为,过度使用智能手机会损伤眼睛.故C项正确。 4.细节理解题。根据第三段的第二句可知,青少年所需要的睡眠时间是每天大概9个小时,故A项正确。 4、答案：1.D; 2.A; 3.C 5、答案：G; E; B; A; D 解析：略 6、答案：1.B; 2.C; 3.D; 4.B; 5.A; 6.C; 7.B; 8.D; 9.C; 10.D; 11.A; 12.A; 13.C; 14.B; 15.D; 16.A; 17.C; 18.D; 19.A; 20.B 7、答案： 1. interested 2.to go 3.When 4.a 5.However 6.taking 7.married 8.kinds 9.her 10.deeply 8、答案： Jack was walking in the forest near his village he smelled smoke and saw a fire that was out of the control. Many trees already been burned. He looked at the black ground and saw a green snake, was under a large tree. He knew the snake was in danger. He lifted up the tree, put the snake into a bag and ran back to his village. He showed his mother the beautiful snake and begged her to let him it. His mother agreed. He then fed the snake on mice and gave a large area in their yard to live . The snake lived a very life. He also invited one of his best to feed it. Both of them liked the snake very much. 解析： 略 9答案： To:Mrs Logan From:Li Hua Date:22nd April,2019 Subject: The Xiaoyaojin Park The Xiaoyaojin Park is an old recreational park, which is located in the center of Hefei, not far away from our school. With many green trees and colorful flowers, the park is very beautiful . As a small lake lies in its center , visitors can go boating on it. Besides, there are many recreational facilities and young people always enjoy themselves there. On the other hand, some things are not so good. As visitors needn’t pay to get in, it is always crowded,especially at weekends. Besides, it is a bit expensive to use the recreational facilities and sometimes you have to wait a long time. I believe the park is worth a visit. Go to the park. You are sure to have a good time there!